Tämän viikon suunnitelmat

Tänään käytiin Martta-koiran kanssa ekat agility-treenit pitkään aikaan. Neiti oli hyvin innoissaan! Laitan videota siitä, niin näette. Minulla oli haasteita opastamisessa, etenkin siinä että kehuin liian aikaisin, mutta kyllä se sitten alkoi mennä kun muutaman kerran treenattiin. Tästä tulee kertaviikkoinen tapa. Mulla on tapana innostua asioista ja sitten se saattaa lopahtaa yhtäkkiä. Sanoinkin avustajalleni, että pitää huolen että tulee käytyä siellä. Mun avustajahan siis opastaa meitä agilityssä. Nyt Martta nukkuu tyytyväisenä.



Eilen sain välitavoitteen pyöräilyssä täytettyä, eli se 50km. Vielä on matkaa tavoitteeseen, mutta en todellakaan stressaa siitä, mutta onhan se mukavaa kun tuommoinenkin kilometrimäärä tulee niin sanotusti huomaamatta. Viikonloppuna oltiin siskon ja siskon lasten kanssa reissussa, käytiin äitin luona Kuusamossa ja lasten papan luona Taivalkoskella. Martta oli mukana ja näki ensimmäistä kertaa poroja ja oli kyllä mielissään. Taivalkoskella on ranta takapihalla, ja Martta kyllä juoksi rantaan ja takaisin, mutta ei käynyt uimassa. Siellä oli kyllä jäitä ja viikonlopun aikana satoi lunta, että kesäkuiset säät vain jatkuvat ;)

Eilen illalla 23:n aikaan sain päähäni lähteä vielä Virpiniemeen kävelemään portaita. Ei ollut turha reissu, nimittäin jaksoin hyvin mennä ylös ja alas. Tietenkin sen jälkeen piti ostaa pikku pussi irtokarkkeja :D



Sain puhelun entiseltä työnantajaltani, pyysi minua vetämään lapsille keskiviikkona kesäleirille erilaisuus-kasvatusta ja apuväline-testausta, reilun parin tunnin juttu. Olen kyllä tyytyväinen siitäkin rahasta ja siitä, että arvostavat työpanostani niin, että kokevat sen tarpeelliseksi. Lapset ovat kyllä olleet aina mielissään. Otan kaikki apuvälineeni mukaan plus trampoliini, kerron niiden käytöstä ja saavat testata. Muistan kun yksi lapsi sanoi kerran, että ihan niinkuin huvipuisto-päivä olisi takana, että kyllä ne vissiin ihan tykkäävät.

Laitoin kyselyä josko pääsisin kelaamaan Pullukka Runiin Vierumäelle, pikkupullukan eli 10 kilometrin lenkin. Odottelen vastausta, se olisi heinäkuussa. Se olisi kyllä mielenkiintoinen ja vetäisin kyllä itseni äärirajoille ja kokemuksena varmasti kiva.

Tälle viikolle olisi ohjelmassa omat treenit ja kaikesta mukavimpana kuntoilumuotona ratsastus, mukava pikkuisen työrupeaman jälkeen mennä ponin selkään rentoutumaan.

Tässäpä kaikki tänään,
hymyä ja hyvää mieltä viikkoon
toivottaa Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit