Sitä sun tätä

Pikkuinen tauko ollut tässä, muka muutakin elämää kuin blogi :D

Treenit on jatkuneet entiseen malliin, sama hyvä boogie on ollut. Pyöräilykilometrejä on kertynyt 12.5.-18.6. välillä 62,75km ja kelauskilsoja 50,41km. Hyvä tahti!
Näistä kilsoista tulikin mieleen, että sain vahvistuksen että pääsen osallistumaan kelaamalla Sami Hedbergin PullukkaRunille kelaamaan PikkuPullukan eli 10kilometriä. Oon nyt muutaman viikon ajan käynyt kelailemassa kymmentä kilometriä ja viimeksi tuli ennätysaika kun sain kelattua sen puoleentoista tuntiin. Kuolema oli ovella, mutta selvisin kun on niin hyvä koutsi.


Lisää näitä liikuntasuorituksia, kävin ratsastamassa. Mentiin maastossa puoli tuntia viime viikolla, siinä sai tehdä ihan hyvin töitä koko kropalla kun oli omatahtoinen poni, mutta selvisin siitäkin! Ponin selässä ajattelin, että koskaan ei saa luovuttaa - kaikella on tarkoitus :D

Taisin mainita viimeisessä kirjoituksessani työhaastattelusta, mutta tällä kertaa ei tärpännyt. Mutta minähän en lannistu! Sen sijaan olen hakenut opiskelemaan eläintenkouluttajaksi Tornioon, koulusta soitettiin alustavaa kyselyä, mutta kouluun pääsy varmistuu viimeistään elokuussa. Mutta kouluttaja oli hyvin myönteinen eikä pyörätuolikaan ole mikään este kouluun pääsylle. Nyt sitten sitä jännäilen täällä.

Hauskaakin olen pitänyt ja viiniä nauttinut kavereiden kanssa, sopivassa suhteessa ettei pääse unohtumaan miltä tuntuu olla humalassa. Humalatilasta tulikin mieleen, että saan kohta uuden pyörätuolin, suositukset on jo lähteneet eteenpäin! Tarkoituksena on saada aktiivisempi ja kevyempi pyörätuoli itsenäiseen kelaamiseen. Se on vähän sellainen tunne, kuin mies autokaupassa, kun saa valita uuden tuolin - toivottavasti olisi paljon vaihtoehtoja!

Olen saanut muutamia kyselyjä, että miten pidän itseni kunnossa kun istun pyörätuolissa. Olen tainnut muutamaan otteeseen siitä kertoakin, mutta voisin tähän kirjoittaa hieman yksityiskohtaisemmin, että miten olen tottunut huolehtimaan itsestäni.
Ateriarytmi on säännöllinen: Aamupalaksi kaurapuuro maidolla ja raejuustolla (aina ei ole raejuustoa), lounas on perinteistä kotiruokaa salaatin kanssa, välipalaksi on hedelmä, jugurtti tms. ja päivälliseksi kotiruokaa (esim. riisiä/perunaa ja kastiketta tai keittoja tms.) ja salaatti.. Iltapalaksi pari kananmunaa ja leipä tai salaattia tai muroja. Ruokajuomana käytän vettä tai maitoa. Juon myös paljon kahvia. Aamuisin otan multivitamiinin, D-vitamiinin, kalanmaksaöljyä ja Supervihreä-juoman ja iltaisin magnesiumia. En ole ihan varma auttaako mikään näistä, mutta on tullut tavaksi, niin eihän ne pahaakaan tee (paitsi ehkä viherjuoma vaatii hiukan totuttelemista). Kalaa voisin syödä enemmän.
Herkuttelen myös useasti, mutta suht. pieniä määriä, koska syön niin tiheästi, niin ei kerkeä tulla makean nälkä. Juuri ennen blogikirjoitusta ajattelin että voisin grillata tänään, eli en ole herkkujen suhteen totaalikieltäytyjä. Koska kaikella on tarkoituksensa, niin saa syödä kunhan vain kuluttaa.
Myös vettä pitäisi juoda enemmän, mutta siinäkin olen mennyt parempaan päin.

En ole teille tainnut avautuakaan miessuhteistani, enkä koe tarpeelliseksi tehdä sitä nytkään, mutta kerron kuitenkin että tähän ikään mennessä on tullut kuitenkin säädettyä edestakaisin ja tällä hetkellä pidän itseäni sinkkuna, mutta hengailen. Jos jokaisesta miesten kanssa räpellyksestä kirjoittaisin, niin te ette muuta lukisikaan kuin miessotkuja :D
Mutta tällä hetkellä menee ihan ok silläkin rintamalla, mutta katsotaanpa seuraavalla kerralla mikä tilanne on. Iki-sinkuksi itseäni kuitenkin nimittäisin ;)

Juhannuskin on jo ovella, joten toivottelen aurinkoista juhannusta - olkaa varovaisia ja pitäkää ne pelastusliivit jos olette vesillä! Ja kavereista on pidettävä huoli!
Itselläni ei ole vielä hirveitä juhannus-suunnitelmia, maanantaina tulee 28 vuotta mittariin, josko sitä jotain kehittelisi.

<3
Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit