ELÄMÄNI SUPERVOIMA

 Kaks kuukautta työsuhteessa ja jo toinen kerta mahataudissa. Josko torstaina sitten pääsisi töihin. Leokin on joutunut olemaan mun kanssa kotona, vaikka hänellä ei ole mitään oireita ainakaan toistaiseksi. Leo teki tänään avustajan kanssa suklaamuffinsseja, harmittaa kun joutuu terveenä olemaan kotona. Ymmärrän toki tartuntariskit. Kunhan tästä tokenen, kokeilen uutta lajia, parajääkiekkoa. Olisi siisti aloittaa jokin säännöllinen harrastus. Kokeilin nyrkkeilyä kuin mutta totesin, että haluan vauhdikkaamman lajin pariin. Tää on taas tätä, että ajatukset pomppii ja miljoona ajatusta päässä. Kirjoitin edellisissä teksteissä haasteellisesta päiväkodin aloituksesta. Pojassa on virtaa kuin pienessä kylässä ja suvussa on ylivilkkautta. Haluankin ottaa aikaisin siitä selvää, että tuleva päiväkoti sekä kouluelämä olisi helpompaa. Tiedostan että voi olla myös ikään liittyvää, mutta tätä arkea eläneenä veikkaan jotain enempää. En ihmettelisi vaikka jotain löytyisi, kun  mulla on diagnosoitu erittäin vaikeat keskittymisvaikeudet😁 enkä odota että neuvola aloittaisi nyt mitään tutkimuksia mutta hyvä käydä juttelemassa ja hakea helpotusta arkeen edes puhumisen kautta ja tuomalla haasteet ja persoonallisuus esiin.


Siis tiedättekö mikä on aivan älyttömän huippua? Leo on jättänyt kotona kokonaan vaipat pois. Muutamia vahinkoja on kotona tapahtunut, mutta kokoajan Leo kehittyy. Olen siitä älyttömän ylpeä ja iloinen. Vaikka puhunkin Leon haasteista, en ajattele hänen olevan erityisen haastava. Haluan että hänellä on mahdollisimman helppo elää ja kasvaa. Tuen kaikin mahdollisin tavoin. Neuvolassa aikoinaan ultrassakin sanottiin, että erittäin vilkas lapsi tulossa, ja se on kyllä pitänyt paikkaansa. Sukuunsa siis tullut. Pidän sitä enemmänkin Leon supervoimana, joka kantaa pitkälle. Ja sitä tämä poikani minulle onkin, elämäni supervoima. 


Tässä samalla mietin mitä kirjoittaisin. Mietinnässä olisi podcastin


tekeminen, kiinnostaisiko teitä se? Kokoajan on tunne, että vielä haluaisin jostain sanoa. Mutta ajatukset tosiaan pyörii vuoristorataa. Mutta tässäpä nämä tärkeimmät, jatkan kyydissä olemista😁

Kommentit

Suositut tekstit