Pienet onnistumiset tuottaa suuria ilonaiheita

Yritän tässä Leon leikkien lomassa kirjoittaa, katotaan miten onnistuu.. heti alkaa härvääminen kun yritän keskittyä tähän, onneksi sanelen tätä avustajalle niin pystyn jokseenkin keskittymään kahteen asiaan.

Oon todella innoissani ja yllättynyt oikeaoppisesta seisoma-asennosta, laitan tähän kuvan siitä. Kukaan ei oikein tiedä mistä tämä yhtäkkinen onnistuminen johtuu. Mulle pienenä tosiaan sanottiin ettei se ilman tukea seisominen tule koskaan onnistumaan. Nykyään se onnistuu, mutta edelleen on hankaluuksia kävellessä pysäyttää vauhti ja jäädä seisomaan. Sekin onnistuu paremmin kuin joskus aiemmin. Pienistä onnistumisista tulee mulle suuria ilon aiheita. Tänä kesänä oon pyöräillyt uudella pyörälläni, toki se aktivoittaa enemmän jalkalihaksia, kun jaksaa pyöräillä monta kertaa viikossa, niin se alkaa tuottaa tulosta.


Fysioterapiani on ollut nyt loppu kesän tauolla, odotan Kelalta uutta päätöstä fysioterapiaan. Pitäisi tulla nyt muutamien viikkojen kuluessa. Fysioterapian ollessa tauolla on erityisen tärkeää itse huolehtia kunnosta. Mulla tauolla olo vaikuttaa siihen, että lisääntyy spastisuus jaloissa ja tulee lihaskireyksiä ja niskajumi lisääntyy huomattavasti. On erityisen ärsyttävää, että Kela tekee näin että pitää nykyään kerran vuodessa tehdä terapiahakemus, vaikka onkin kuntoutussuunnitelma voimassa. Tää on uus muutos, mut kaikkeen kai pitää tottua.

Meidän perhearki voi hyvin ja kesäfestarit ja kaikki on takana. Leo oli kesän aikana viis päivää mummulassa, että pääsin Suomipopfestareille Henkan kanssa. Ja itse kävin Kemin Satama Open Aireissa viime viikonloppuna. Syyskuussa lähdetään koko perheen voimin Espanjaan viikoksi meidän äitiä moikkaamaan. Ens viikolla meillä alkaa arki ja Leon kerhot alkaa pyörimään. Henkkahan on ollut koko kesän töissä. Mä saan lokakuun lopussa tietää ens vuoden työsuunnitelmista, loppuvuosi mennään kerhojen ja avustusten kanssa samaan malliin. Tammikuussa Leo sitten siirtyy kokopäiväisesti päiväkotiin.

Nyt alkaa koti näyttää sen verran kaaokselta, että täytyy Leon kanssa siivota ja sitten mennä Leon kanssa purkamaan energiaa ulos. Kirjoittelen taas.

<3 Tuoliapina

Kommentit

  1. Olen iloinen puolestasi että seisominen ja muutenkin jalkojen päällä oleminen on helpottanut sekä se onnistuu. Hienoa. Pikkusiskoni ollessa pieni äidilleni sanottiin että lapsesi ei kävele koskaan ja tänä päivänä hän kävelee suhteellisen hyvin, välillä tuettuna sekä ilman tukea. On hienoa nähdä miten taian omaista ja ihmeellistä elämä osaa välillä olla. Ihanaa loppu kesää teille.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit