Aurinkoa ja kiitollisia fiiliksiä

Aurinko tekee ihmeitä! Jotenki tuntuu energisemmältä olo. Vaikka ei olla hirveesti tänään vielä tehty niin on ollut hyvä päivä. Pojan painokontrolli oli tänään aamupäivällä. 800g oli tullu parissa viikossa ja puoli senttiä pituutta. Poika on tällä hetkellä 4580g ja 56cm. Vaikka onki energisempi olo niin unenpuute tuntuu kun nukkuu niin lyhyitä pätkiä. Just tultiin vaunuilemasta, ehkä se vähän helpottaa. Monesti mietin kun liikun pojan kanssa, että miten meijät kohdataan. Tänään oli ihana kohtaaminen neuvolassa uuden neuvolasedän kanssa. Hän otti meidät tosi lämpimästi ja rauhallisesti vastaan. Tuli tosi tervetullut olo. Tämän kanssa on hyvä asioida vuosia eteenpäin, uskon että poikammekin viihtyy hänen seurassaan.

Ensi viikonloppuna on yksi odotetuimmista päivistä, sillä poikamme saa nimen ja minun ja Henkan koko suvut kohtaavat. Vielä on paljon järjestelemistä ristiäisiä varten, mutta kuitenkin ihan hyvällä mallilla.

Oon tosi onnellinen joka päivä pojasta ja on ihana nähdä kuinka hän kehittyy. Nyt tulee jo hymyjä ja viihtyy leikkimatolla sekä seuraa silmillä tosi tarkasti. Ja itsekin olen otteissa varmempi päivä päivältä vaikkei otteet tule täysin normaaleiksi koskaan puutteellisen motoriikan vuoksi. Mutta onneksi minulla on avustaja <3 Minulle on tosi tärkeää ettei pojaltani puutu mitään vammani vuoksi, joten avustajan avulla pystyn antamaan hänelle kaiken mitä hän tarvitsee. En ole varmaan koskaan kiittänyt Oulun kaupungin vammaispalvelua tästä mutta täytyy sanoa kiitos, koska apu ei ole itsestäänselvää.

Henkka on kokopäivätöissä, niin meillä on illat ja viikonloput aikaa tehdä jotain perheellämme. Viime viikonloppuna pojan mumma eli Henkan äiti katsoi poikaa yhden yön. Saimme käydä keikalla ja seuraavana päivänä intialaisessa syömässä. On tärkeää pitää parisuhteesta huolta ja olla muutakin kuin äiti ja isi. Edessä on myös Tallinnan reissu, jonka ostin Henkalle yllätyksenä. Hän pääsee reunakiipeilemään tv-tornin katolle ja minä huiskuttelen alhaalta. Yllätys tuli esille kotiin piilotettujen rakkauskirjeiden avulla, jotka johdattivat toinen toisensa luokse ja viimeisestä kirjeestä paljastui edellä mainittu reissu.

Huomenna menen ottamaan tatskaa, jonka paljastan sitten kun poika on ristitty, koska pojan nimi ja syntymäaika tulee ihoon eikä nimeä ole vielä kerrottu kenellekkään. Pitää yrittää pitää tatuointia viikon verran piilossa.

Vaunuilujen yhteydessä käytettiin Marttaa eläinlääkäri Kamussa puntarilla, niin tuli yllätyksenä että se on lihonnut 1,5kg. Se on paljon!:D Nyt alkoi herkkulakko ja kunnon lenkitykset niin saadaan Martasta taas fitnessmuija.

Sain viestin Mtv3 uutistoimittajalta taannoin, hän teki meidän perheestämme haastattelun joka tulee mtv3-uutisten verkkosivuille viikonlopun aikana. Laitan sen blogiin sitten viimeistään ensi viikolla. Mielestäni jutusta tuli todenmukainen ja se kuvaa arkeamme hyvin. Otan mielelläni palautetta vastaan mitä mieltä olitte jutusta.

Aurinkoa koko kehoonne ja hyviä tuulia viikonloppuun, <3: Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit