Kevättä molemmissa rinnoissa

Aloitin fyssarireenit synnytyksen jälkeen. On ihanaa kun elämä alkaa normalisoitumaan! Terapiakertoja on jäänyt niin paljon alkuvuodesta käyttämättä että pääsen reenaamaan kolme kertaa viikossa. Kesäkuntoon 2020 :D Ihanaa!

Viikonloppuna oli poikamme ristiäiset, hänestä tuli Leo Onni Mikael. Hän sai isänsä sukunimen. Ristiäiset olivat hyvin meidän näköiset, vähän erilaiset. Henkan sisarukset soittivat ja lauloivat kaksi laulua ja yllätyksenä kaikille Tauski tuli laulamaan pojalle meille tärkeän biisin. Rituaaleista poiketen Leolla ei ollut kastemekkoa, vaan ostimme hienot vaatteet ja teetimme liivin. Ollaan kaikki tehty omalla tavallamme meidän suhteessa niin haluttiin jatkaa samalla kaavalla myös ristiäisten järjestämisessä.

Vaikka ulkona on -10 astettta pakkasta niin mulla on kevättä molemmissa rinnoissa. Se näkyy kodin sisustuksessa. Tykkään nykyään enempi väreistä ja vaaleasta enemmän kuin tummasta. Arki rullaa todella hyvin, oikeastaan ei ole mitään valitettavaa. Välillä väsyttää jos poika on nukkunut vähän mutta se kuuluu tähän vauva-arkeen.

Meillä on tänään neuvolla. Meillä on nykyään Annin (avustajan) kanssa neuvolapäivinä vedon lyönti pojan mitoista. Pitäis vaan keksiä hyvä porkkana siitä että voittaja saa määräaikaan mennessä jottain kivaa piristystä. Täytyy miettiä vielä. Viime veikka päättyi tasapeliin. Kerroinkin viime tekstissä siitä, että vaihdettiin neuvolatyöntekijää. Nyt on ensimmäisen kerran oikeasti kiva mennä kuuntelemaan tuloksia.

Martalla on ollut valeraskaus joka on nyt toivottavasti menossa jo ohi. Ajattelin alkaa sen kanssa harrastamaan kevään mittaan agilityä ja otan sen omaan treenailuun mukaan. Marttakin pääsee fitnessmuijaksi. Lähiviikkoina alotetaan myös Henkan kanssa pyörätuolitanssi.

Lääkäreiden suosittelema eläkkeelle siirtyminen on ollut parasta ikinä, kun suostuin siihen. Aluksi olin sitä jyrkästi vastaan mutta nyt huomaan positiiviset vaikutukset. Jaksan kaiken kaikkiaan paremmin ja se on ihanaa.

Katsoin ulos ja siellä näyttäytyy nyt aurinko ja kerrankin on ollut virkeämpi aamu joten lähden nyt hoitamaan asioita kaupungille. Tässäpä taisi tulla tärkeimmät. Ainiin, tässäpä vielä linkki meidän haastatteluun jonka lupasin tänne laittaa.

 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/salamarakkaus-kihlat-ja-raskaus-cp-vammainen-dalinda-kertoo-millaista-vauvantuoksuinen-arki-on-vauvan-pienet-vaatteet-olivat-todellinen-haaste-minulle/7715038?fbclid=IwAR0lnCJ8XlFptFDQ5i2TNVmvHVxy0ijU6nY1NbulIGe1mmQ2SGOYmIRDp88#gs.wub8w5

<3: Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit