Tuolin renkaat rullaa sujuvasti eteenpäin, niin minäkin!

Viimeksi kirjoitin, että avustajan paikka on avoinna. Nyt paikka on täytetty ja olo on helpottunut. Osasimme valita juuri sellaisen kun tarvitsen, sekään ei ole aina itsestäänselvää. Tästä on hyvä jatkaa!

Tänään oli neuvola. Kaikki ok. Jännää kun se neuvolan täti mainitsi että pitää käydä kirjoittamassa synnärille toiveita tulevasta, koska lähtö voi tulla ihan milloin vain. Viitteitä ennenaikaisesta synnytyksestä ei ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Huomenna vaihtuu raskausviikko ja enää ei ole kuin viisi viikkoa suunniteltuun sektioon. Hullua! Olemme saaneet tosi hyvin kaikki isommat tavarat ostettua ja vaatteet hankittua. Huomaan että keho alkaa valmistautumaan, koska en saa öisin kunnolla nukuttua ja iltaisin tulee harkkasupistuksia. Nukkumattomuudesta en stressaa, koska saan kuitenkin päivisin nukuttua päikkäreitä. 

Meillähän on elokuusta asti käynyt oululainen nimeltä mainitsematon kotihoito pistämässä piikkiä ehkäistääkseen veritulppaa raskauden aikana ja raskauden jälkeen. Kotihoito käy joka päivä. Olen tosi tyytyväinen että saan palvelua, mutta en todellakaan tykkää siitä miten minua asiakkaana kohdellaan. Varsinkin paikan pomo antaa minun ymmärtää että heidän sanansa on laki, heillä on oikeus myöhästyä, mutta kun minä myöhästyn kerran 10 minuuttia, niin kauhea saarna seuraa siitä. Tiedän että työntekijöillä on tarkat aikataulut ja sovituista pitäisi pitää kiinni, nimenomaan molemmin puolin. Oishan mulla oikeus vaihtaa, että ei tarvis miettiä tällaisia asioita, mutta tällä hetkellä tuntuu että en jaksa muutaman kuukauden takia. Ymmärrän hyvin ihmisiä jotka ovat tympääntyneitä kotihoidon palveluihin, jos se on tätä tasoa että ihmisiä ei kohdella yksilöinä. 

Tänään Henkan kanssa olisi pyörätuolitanssi, mutta en tiedä vielä jaksanko mennä tuon huonosti nukutun yön vuoksi. Mutta se jää nähtäväksi. Ainiin, tärkee asia meinasi unohtua, saatiin avustajatunteja kuten halusimmekin! Nyt on helpottava fiilis aloittaa vauva-arki. 

Mun elämässä menee kaikki aivan niinkun pitääkin ja Henkka on aivan ihana puoliso❤

❤:llä Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit