Asioita eletystä elämästä


Tuntuu että on kerenny tapahtua paljon lyhyen ajan sisällä. Asiat alkaa selkenee , tutkimukset etenee ja silmiänikin oon täällä valitellut. Kävin karsastuspolilla ja päädyin oikean silmän karsastusleikkaukseen. Leikkaus tehdään samalla periaatteella kun pari vuotta sitten vasemman silmän operaatio. Leikkaus tehdään nukutuksessa, mua se ahdistaa hiukan vaikkakin tuttua hommaa, mutta riskinsähän niissä on. Niin kuin kaikessa mitä tekee.
Karsastuspolilla selvisi myös että vasemmassa silmässä jompikumpi karsastus eli ulko- tai sisäkarsastus on lisääntynyt. Sitä tuskin leikkautan samaan aikaan oikean silmän kanssa. Vasemmassa silmässä myös helvetin huono näkö, mutta se nyt on ollut aina.

Sitten toisiin asioihin.

Treenit on kulkeneet hyvin, laitan tähän kuvaa niin näette miltä näyttää. Fysioterapeuttini kertoi, että osa hänen terveistä asiakkaista ei saa edes yhtä punnerrusta, minä jaksoin yhdeksän. On kyllä huikea mieli.




Viikon tässä lomailen jonka jälkeen meen pariksi päiväksi hevoskouluttajan mukaan, sit juhannukselta  jään parin viikon lomalle. Jatkan työharjoittelua loman jälkeen elokuun alkuun asti.

Martta oli veljelläni muutaman päivän hoidossa. Jännä homma miten Martalla vaikuttaa muutokset. Se oli veljellä kolme päivää, niin ei syönyt eikä juonut paljon mitään, mutta kun tuli kotiin niin ruoka maistui taas.  Mamin tyttö kun on <3

Juhannus suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta sen tiedän, etten lähde minnekkään kauemmas.  Niin kuin ennen vanhaan, kiersin kahdeksan juhannusta festareilla.  En tiedä sitten onko vanhuutta vai viitsimättömyyttä, mutta en oikein jaksa enää lähteä reissaileen. Ennemminkin viihdyn kotona pienessä porukassa hyvän ruuan kera.

Ai niin, onhan mulle tullut uusi dallarikin, eli kävelyteline. Se on hieno jos nyt apuvälineistä voi niin sanoa. Ei näytä enää mummo rollalta. Tulee enemmän käveltyä, on nuorekkaampikin. Laitan kuvaa siitäkin.



Fysioterapia kerroista kun olen puhunut, niin puhun vielä vähän lisää. Mulla tehdään toisiin asioihin liittyviä tutkimuksia joiden yhteydessä katsotaan kuntoutusasiatkin kuntoon. Toivon saavani lääkärinkin suositelmia kolmea kertaa viikossa fysioterapia käyntejä takaisin. Luotan tiimiin, että asiat onnistuu.

Nyt pomppii taas kivasti, mutta tuli tässä mieleen että nyt kun olen ollut väsyneempi ja unet on jäänyt vähäisimmiksi, niin olen ollut ärsyttävä muillekin kuin itselle. Se on kai ihan luonnollista, mutta tiedostan että se on ärsyttävää. Jospa tilanne tasaantuisi tässä pikkuhiljaa.

Koulu asioista sen verran, että kesäloman jälkeen saan harjoittelussa alkaa harjoitella vetämään kursseja. Minustahan tulee eläintenkouluttaja, niin se valmistaa minua tuleviin näyttöihin hyvin. Hurjaa että pitäisi jo vuoden päästä olla valmis, mutta toisaalta koskaan ei ole valmis, aina on varaa kehittyä. Kokonaisuudessa koulu menee odotetusti.

Mies asioista, niitä ei ole.
Tinderi on edelleen käytössä, mutta muutosta siihenkään käyttäytymiseen ei ole. Baarissakin olen käynyt ja kaupassakin on tullut käytyä ja kotoakaan ne ei hae, mutta josko joku päivä.
Vietetään vielä ainakin yksi sinkku kesä (;

Tuli tässä yhtäkkiä mieleen. Junassahan saan liikuntavammaisena ihmisenä ottaa avustajani mukaan ilmaiseksi, mutta kävikin niin, että avustajani tilasi mobiilisovelluksella lippuni, jonka tietenkin itse maksoin.  Mutta mobiilisovelluksella ei pystynyt valitsemaan avustaja vaihtoehtoa, joten piti mennä kokeilemaan tuuria junaan. Avustajani pääsi kyllä ilmaiseksi, mutta koska juna oli täysi, istumapaikkaa oli haastava löytää. Minulle oli ostettu pyörätuolipaikka, eli istuin omassa jakkarassani. Ammattitaitoisen ja kivan konnarin sattuessa kohdalle, hän alkoi selvittelemään ja järjestämään avustajalleni paikkaa junasta. Onnenkantamoista ehkä, paikka löytyi melkein vierestäni ja se olikin sitten yksi ja ainoa vapaa paikka koko junassa. Ajatelkaapa asia niin, että jos olisi ollut erityylinen konnari tai paikkaa ei olisi löytynyt, eihän sekään olisi mahdotonta ollut, niin siinäpä sitten miettimistä että miten olisi asia järjestynyt. Eletään kuitenkin jo aikaa jolloin kaikki tai ainakin suurin osa asioista tapahtuu netin välityksellä.
Noh, avustaja fiksuna kirjoitti VR:lle fiksun palautteen. Junassa oleva toinen konnari kertoi avustajalleni, että hän on ollut kahdeksan vuotta alalla ja tämä tapauksemme oli ensimmäinen mitä hän on kuullut, hän oli myös hyvin ihmeissään tästä tapauksesta. Mutta toivotaan että palaute saisi asian nykyaikaisemmaksi VR:n puolesta.

Tuntuu että olis hirveesti asiaa, eikä malttais millään lopettaa, mutta kokeilen nyt lopettaa tämän tähän. Jatkan ensikerralla.

Jos en kirjoita ennen juhannusta, niin mukavaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa. Pitäkää pelastusliivit lähellä ja Jumala mielessä ja kukkia tyynyn alla.
Olen kuullut tämmöisiäkin, että jos on perheen perustamis asioita mielessä ja tahdotte poikaa, niin kirves vain sängyn alle. Tämä on vanhankansan uskomus, en tiedä tehoaako, ei ole omaa kokemusta.

Kiitoksia kun luette.
<3:llä Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit