Kuulumisiani auringonpaisteen lomasta

Kirjoittelen omalla takapihallani auringon paisteessa. Näkymä on ihan jees, koska remppamiehet rakentaa kerrostaloa suoraan edessäni, niin mikäpä komeita työmiehiä katsellessa. Aloitin työharjoittelun muutama päivä sitten ja käyn väliaikaisesti samaan aikaan koulussa. Tällä hetkellä oon muutaman päivän saikkulla paikallisen käsitulehduksen takia. Antibiootit hoitaa tulehduksen kuntoon. Tulipahan pakollinen lepotauko tähän väliin. Työharjoittelussa ja koulussa on kuitenkin ollut tosi kivaa

Tänä aamuna tuntui tosi vittumaiselta soitella Oulun hyvinvointikeskukseen niinkin tärkeää asiaa kuin oman diagnoosin pyytämistä lääkäriltä paperilla yhteen hakemukseen liitteeksi. Vittumaisinta tässä oli se, että tähänkin tarvitaan lääkärikäynti, jotta saadaan paperilappu, jossa lukee diagnoosini. Luulin, että se olisi käynyt helpommin, että pelkkä soitto olisi riittänyt, koska kyseinen lääkäri on nähnyt minut aiemminkin. Eikä tässä tietenkään kaikki. Jouduin kiireettömään jonoon, mikä tarkoittaa sitä, että hakemukset seisoo. Joudun viikonlopun aikana tekemään hakemuksen Kelalle, fysioterapia käynneistä tai siis joudun anomaan ne uudestaan. Sekin on tosi pöljä käytäntö, mutta minkäs teet. En ajatellut valittaa tämän enempää, on tapahtunut paljon hyviäkin asioita, kuten esim. olin viettämässä perheeni kanssa viikonloppua Levillä. Siellä kyllä sai rauhoittua ja viettää aikaa rakkaimpien kanssa. Lauantaina on Cheekin keikka, "Täältä sinne"-kiertue. Meillä on siskon kanssa VIP-liput. Ostin ne, koska halusin nauttia kunnolla viimeisestä mahdollisuudesta nähdä Cheek. VIP:iin kuuluu hyvien paikkojen lisäksi ruoka ja pääsy jatkobileisiin. Tulee taatusti mahtava ilta!

Kerroinkin, että en ole joutanut treenailemaan kunnolla vähään aikaan perus pyörälenkkien yms. lisäksi. Mutta sen sijaan olen huoltanut kehoa ja levännyt. Tässä kuitenkin teille muutoskuva, jossa näkyy kehitykseni.
Tässä kuvassa pidän kiinni seinästä ja jalat on todella koukussa.

Tässä näkyy muutos: jalat suorana ja ilman tukea. Kuvien aikaväliä en muista, mutta tämä kuva on otettu muutamia päiviä sitten.



Nyt täytyy lähtee nauttimaan ulkoilmasta Martan kanssa. Kirjoittelen taas sopivan sauman tullen!

<3 Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit