Pullukka Run suoritettu

Edellisessä tekstissä kerroinkin, että lähden Pullukka Runiin. 4 kertaa kesällä kelasin tuolilla 10 kilometriä, ensimmäinen aika oli 2h15min ja nyt Pullukka Runissa pääsin aikaan 1h21min56sek. Olen tyytyväinen! Mutta eritoten olen tyytyväinen Pullukka Runin henkilökunnasta ja heidän asenteestaan minua kohtaan. Kaikki oli niin iloisia ja myötämielisiä. Reitti oli haastava, mäkinen ja hiekkainen. En siis suosittele sitä aloittelijoille. Osallistujia Pikkupullukassa oli yli pari sataa ja oma sija 154. Meillä oli apurini kanssa omat paidat ja omaperäisyydestä saatiinkin kiitosta. Ensi vuonna ajattelin puolimaratonin jaksaa vetää, se on se 21km. Mitään huonoa sanottavaa tapahtumasta ei ole. Kaikilla osallistujillakin oli iloinen juoksumieli. Sami Hedberg päätti palkita minut ja apurini Paras Asenne -palkinnolla, saatiin pussi, missä oli kaikenlaista tarpeellista Samin brändi-tavaraa. Ilahdutti mieltä kovasti!

Apurini sanoi että vauhti lenkillä oli parhaimmillaan 6min/km, se oli paras vauhti, minkä olen pystynyt koskaan pitämään pidemmän aikaa. Siitä tulikin mieleeni, että Tuoliapinalle tulee uusi jakkara pepun alle pian! Tänään tuli aika että loppukuusta saan ns. mennä autokaupoille :D

Muutenkin Pullukka Runin reissu onnistui yli odotusten! Nyt sitten tavallista arkea ja hiukan treenitaukoa. Tänään en ole oikein luovalla tuulella, mutta pidän lupaukseni, joten ajattelin kirjoittaa nuo Pullukka Runin kuulumiset pikaisesti. Mutta palailen sitten taas, kun elämässä tapahtuu jotain kirjoittamisen arvoista, antaa tällä kertaa kuvien puhua puolestaan.

<3 Tuoliapina




Kommentit

Suositut tekstit