Rakas Leo sinusta tulee isoveli


Eilen kerrottiin Leolle, että hänestä tulee elokuussa isoveli. Tämä on meille tosi odettu pikkuinen. Leo on jo pidemmän aikaa kysellyt "äiti miksi sulla on kokoajan nälkä?" Nyt on ihanaa, kun ei tarvii ennää keksiä verukkeita millä pitäis raskauden salassa.Leo otti pikkusisarusuutisen hyvin vastaan, toistaiseksi. Suhtautuminenhan voi ja varmasti muuttuu hetkellisesti, kun pikkuinen syntyy.Onneksi Leo on jo isompi niin ymmärtää paremmin asioita ja hänestä on varmasti apuakin.Ollaan päätetty, etttä otetaan isoveljeä mahdollisimman paljon mukaan vauvanjuttuihin jo odotusaikana,se helpottaa ehkä tulevaa.Tuun jonkun verran kirjottelee vauvajuttuja ja odotusajasta kyllä, mutta en kuitenkaan jokaisessa tekstissä.On ollu haastavampi alku, paljon pahoinvointia. Jouduin syömään pahoinvointiestolääkettä päivittäin, ajoittain kaksiki kertaa päivässä. Neuvolan mukaan mulla oli keskivaikea pahoinvointi.Onneksi tällä erää oon pystyny jättämään lääkkeen pois. Lääke on joku uus raskauspahoinvointiin kehitetty lääke.Vuosi sit tullu markkinoille.Onneks sain lääkkeen, ku se kyl jeesas ja piti pahanolon pois. 

Toukokuun loppuun asti käyn töissä. Sit keskityn kesän perheeseeni ja odotukseen.Täytyy sanoa,että oon niin kiitollinen mun kropalle,että saadaan vielä tää yksi pieni. En todellakaan pidä tätä itsestäänselvyytenä. Kaikki sympatia heille jotka ei syystä tai toisesta saa lapsia luonnollisesti. Onneksi luonnollinen tapa ei ole ainoa tapa. Päällimmäinen tunne on onnellisuus. Toivotaan, että kaikki menee hyvin elokuun loppuun saakka.Inhoan itse lausetta ihan sama sukupuolelle,mutta kunhan lapsi on terve. Tietenkin sitä toivoo, mutta ajattelen niin, että lapsi on jokatapauksessa sun oli se sitten terve tai ei. Enhän mäkään ollu terve synnytyksen jälkeen ja hyvä ja onnellinen minusta on tullu. Otetaan vastaan se mitä tulee ja ollaan onnellisia siitä. 


Rauhaa ja rakkautta 

<3: Tuoliapina

Kommentit

  1. Ihana uutinen ja onnea sekä iloa odotukseen. Isoveljen tehtävä on tärkeä ja voit kertoa pikkumiehelle että hänellä on varmasti tärkeä rooli sen pienen elämässä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit