Höpöteksti ja pierujuttuja

Varoitan heti alussa, ei tuu asiallista tekstiä. Oon pitkästä aikaa yksin kotona kun Leo ja Henkka on reissullaan. Just tässä mietiskelin ensimmäistä hetkeä kun pieraisin Henkan kuullen. Muistan kun sitä joskus itse mietti miten kaikki tommoset jutut tapahtuu, niin nykyään tilanteelle voi jo nauraa. Kyllä mää itseasiassa repesin nauramaan jo ensimmäisellä kerralla, elämästä ei pidä tehdä niin vakavaa asiallista pönötystä. Tähänkin liittyen, mää oon ollu aina sitä mieltä että mitä enemmän sattaa niin sitä enemmän siitä pitää ottaa irti. Tanssi sateessa niin kaikki näyttää kauniimmalta. Tänäänkin kaatosade teki hyvvää. Halusin eritoten lähteä kaatosateessa liikenteeseen. Sen minkä kesä kastelee niin se kuivaa. 

Syy tähän hepuliolotilaan löytynee siitä kun lähdemme huomenna lemmenlomalle Tallinaan. Leo jää mun äitin kanssa pariksi yöksi. Halusin yllättää Henkan kun hänellä on nyt kesäloma. Ostin lahjakortin Tallinan TV-tornin reunakävelyyn. Itsehän en luonnollisesti mene kävelemään, mutta annan Henkan nauttia kokemuksesta. En yhtään muista mistä viimeksi kirjoitin ja lupasin kirjoittaa, mutta meiän valtakunnassa on kaikki hyvin ja nauru raikaa. Kuntoillukin olen ja painoki on samassa mikä oli ennen raskautta. Martta käy eläinlääkärissä, kerron sitten vielä enemmän kun saan diagnoosin, jos on jotain kerrottavaa. Mutta ei silti mitään vakavaa.

 Väsymyksestä kirjoitan täällä tosi tiheään, nyt on mennyt asiat sen verran eteenpäin että pääsen helmikuussa uniapneatestiin. Jospa sieltä löytyisi selitys. Vaikka sairaus voi olla vakava niin minulle se on helpotus jos diagnoosin saan. 

Oon saanut seisoma-asennon samanlaiseksi mikä se oli ennen raskautta, laitan kuvan tähän. Tästä tuli vähän tämmönen höpö teksti, mutta tässäpä ne tärkeimmät ja vähemmän tärkeimmät asiat. Kirjoittelen reissun jälkeen. Ainiin! On sillä Tallinan reissulla syykin, meillä tulee 20.7. kaksi vuotta yhdessä oloa ja 23.7. on meidän ensimäinen kihlajaispäivä. 

<3: Tuoliapina



Kommentit

Suositut tekstit