Terveysasioita

Aina sitä miettii että vois kirjotella vähän useemmin mutta näin perhearjen keskellä se jää monesti miettimisen tasolle. Nyt Leo nukkuu päikkäreitä niin yritän olla nopea :D. Paljo on tapahtunu tässä välissä. Muutettiin isompaan asuntoon, Leo on oppinu paljon uutta ja minä oon selvittäny omia terveysasioita. Ennen kuin alan avaamaan sen enempää terveysasioistani niin mainittakoon, että ennenkin oon kertonut väsymyksestäni, eli väsymys ei ole tullut Leon syntymän jälkeen eikä johdu Leosta. Eli siis olen käynyt tutkituttamassa omaa väsymystäni, syytä selvitellään parhaillaan, mutta haluan korostaa ettei se ole normaalia lapsiarjen väsymystä vaan tunnen kehon koko ajan väsyneeksi vaikka mieli on virkeä. Leo on nukkunut viimeisen viikon täysiä öitä ja sitäkin ennen herännyt vain kerran, joten jos pystyisin voisin nukkua lähes tauotta, mutta en tunne itseäni siltikään virkeäksi vaikka olisin nukkunut koko yön heräämättä. Mutta onneks meillä on lääkärit ja pääsin vihdoin tutkimuksiin.  Sen sanon, että täytyy olla vahva mielipiteissään että saa tarvitsemaansa hoitoa. Jaksan kuitenkin touhuta Leon kanssa kaikenlaista ja meillä on kivaa yhdessä. Päivittäinen rytmi toimii ja on huikeaa huomata miten Leo kehittyy. Sitä jaksan jokaisessa kirjoituksessani kertoa mutta se on jotenkin niin ihmeellistä.

Kesä tekee tuloaan ja on ihanaa että Henkalla on koko heinäkuu lomaa, toki rajoitusten takia lomasuunnitelmat menee hiukan uusiksi. Mutta ei se haittaa. Ensimmäinen äitienpäivä oli ihana kokemus vaikkei mitään ihmeellistä tehtykään. Leo nukkui silloin ensimmäisen yönsä putkeen ja oppi nauramaan ääneen. Nyt odottelen helatorstaita koska äiti tulee käymään monen kuukauden tauon jälkeen.

Nyt on paljon helpompaa elää mahdollisimman itsenäistä elämää koska sain tarvittavat apuvälineet ja onneksi mulla on avustaja koska en saanut anomaani pyörätuolin ja vaunujen väliin tulevaa apuvälinettä, joka auttaisi minua työntämään vaunuja itsenäisesti. Mutta silti ei saa koskaan luovuttaa, kaikella on tarkoituksensa.

Rauhaa ja rakkautta,

<3:llä Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit