Meidän valtakunnassa kaikki hyvin

Nyt on hetki aikaa keskittyä kirjoittamiseen. Kaks viikkoa oon yrittänyt ehtiä kirjoittaa, mutta aina on tullut jotain muuta. Päällimmäisenä mielessä tällä hetkellä on isomman asunnon hankkiminen. Tila alkaa käydä vähiin. Haasteellisen liikkumisen vuoksi se on turvallisuusriski kävellä ilman tukea kun Leon tavaroiden määrä lisääntyy ja tila pysyy samana. Onneksi on jo potentiaalinen asunto löydetty tästä läheltä. Vielä muutama mutka pitää suoristaa ja asunto on meidän. Toistaiseksi muutetaan vuokralle.

Mitähän sitä muuta, muuta kun koronaa. Leon kehitystä on mahtava seurata. Rutiinit ovat pysyneet samana ja tottakai valveellaolo lisääntyy iän myötä. Se on ihanaa. Tämä vauva-arki ei ole niin raskasta mitä aluksi kuvittelin. Pikemminkin ajattelen niin, että Leo saa paljon enemmän kokea sellaisia juttuja mitä ei pystyssä oleva äiti pysty tarjoamaan. Se mistä olen erityisen tyytyväinen on, kun pystymme esimerkein kasvattamaan poikamme avarakatseisemmaksi onnelliseksi ihmiseksi.

Käytiin äidin luona Levillä ennen tätä koronahässäkkää Henkan talvilomaa viettämässä. Se oli todella kiva reissu, nyt jaksaa sitten kotona vähän eristäytyä. Me ei siis olla riskiryhmään kuuluvia mutta pysyn kotona varmuuden vuoksi.

Tässä välissä oli Leon 3 kuukautis neuvola, jossa neuvolasetä huomasi Leon pään kasvun olevan nopeaa. Sen vuoksi menimme pään röntgeniin ja lasten lääkärille, jossa selvisi että kaikki on normaalisti. Kerettiin jo vähän huolestua. Hullua, että vuosi sitten näihin aikoihin tein positiivisen raskaustestin. Aika menee lujaa vauhtia. Tämä vauva-arki on ollut kyllä mahtavaa aikaa. Päivääkään en vaihtaisi ihan oikeasti. Tai no oikeastaan vaihtaisin, ne alkuajan hormonimyrskyt olisi voinut jäädä pois. Mutta niistäkin selvisin hengissä. Leo on todella helppo ja ihana lapsi. Tämän tekstin jälkeen lähdemme kylpyhommiin. Marttakin voi hyvin ja voisin luonnehtia sitä jo fitness mimmiksi. Ajattelin muuttohässäkän ja koronahässäkän jälkeen aloittaa Martan kanssa agility juttuja. Meidän valtakunnassa kaikki hyvin.

<3:llä Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit