Asioita elämästä

En ole pitkään aikaan kirjoittanut omia kuulumisiani, joten ajattelin tehdä sen nyt. Kaikki on hyvin tällä hetkellä. Sairaslomani auttoi uupumus tunteen hellittämiseen. Yritän jatkaa kouluni loppuun. Kuten kerroin, muutimme avomieheni kanssa kolmioon virallisesti yhteen asumaan, eikä portaat ole haitannut minua yhtään. Hyvä treeni toistuu joka päivä monta kertaa. Treeneistä puheenollen, kuntoni on pysynyt hyvänä. Laitankin tähän muutoskuvan! Kuvilla väliä kolme vuotta ja eroa havaittavissa ;) Huhtikuun alussa pääsen vihdoin silmäleikkaukseen. Siinä tulee kuukauden tauko treenaamiseen, kun täytyy välttää hikiliikuntaa.



Täytän kesällä 30. Juhlista ei ole tietoakaan, koska olen sanonut etten halua itse järjestää. Nähtäväksi jää saanko bileitä! Mieheltäni saan lahjaksi Ed Sheeranin lipun. Mennään yhdessä sitä katsomaan. Keikka on heinäkuussa niihin aikoihin, kun meillä tulee vuosi täyteen tapaamisesta. Ajateltiin reissata viikko Suomessa. Sen tarkempaa tietoa ei vielä ole. Ihanaa, kun aurinko paistaa, niin on ihan eri tavalla virtaa suunnitella ensi kesää ja elämää! Kirjoitinkin seurustelumme alkuaikoina täällä siitä, että kuinka meitä pariskuntana katsotaan kun liikumme yhdessä. Nykyään kumpikaan meistä ei enää välitä katseista. Miehenikään ei enää stressaa.

Nyt pomppii vähän aiheet, koska aurinko tekee ihmeitä :) Martta-koira voi hyvin ja täyttää kohta 4 vuotta. Yhtä leikkisä, kuin aina ennenkin. Olen yrittänyt aktivoida sitä varsinkin nyt, kun ei enää asuta keskustassa. On tärkeää viedä Marttaa ihmisten ja muiden koirien ilmoille, että muistaa jatkossakin miten käyttäytyä. Meillä kaikilla on hyvä olla, eikä suurempia vastoinkäymisiäkään ole ollut, muutta kuin oman temperamenttinen luonteeni, se aiheuttaa välillä kiivaita keskusteluja. Mutta en haluaisikaan niiltä välttyä. Nyt täytyy lähteä syömään ja fysioterapiaan, joten palailen taas sittenkun on oikeasti asiaa. Aurinkoa ja ihanaa elämää!

<3 Tuoliapina

Kommentit

  1. Ihanasti kirjoitettu! Kaikkea hyvää teille , sulla on mielettömän upea ja kaunis asenne elämää kohtaa. Kiitos kun jaat tätä positiivisuutta. Mukavaa kevättä. 💛😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että piristi, kiitos paljon! Ihanaa kevättä sullekkin. <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit