Mut rengastettiin!

On tapahtunut niin paljon onnellisia asioita. Lähdimme Ed Sheeranin keikalle avoparina ja palasimme kihlaparina. Kihlaus tuli mulle täytenä yllätyksenä. Mieheni oli kuulemma tiennyt kihlauksen ajankohdan jo helmikuusta asti. Sai pidettyä salassa, en aavistanut mitään. Meille tärkeä biisi Ed Sheeranilta on Perfect. Se on sellainen kappale, minkä mieheni soitti minulle ensimmäisenä yönä tavattuamme. Kihlaus tapahtui invalavalla tämän biisin aikana. Se oli todella herkkä ja ikimuistoinen hetki. Muistan tämän päivän tietenkin ikuisesti. Hääpäivää emme ole lyöneet lukkoon, mutta sen tiiämme, että hääpäivä menee monien vuosien päähän. Pitää olla jotain tulevaisuudessakin mitä odottaa. Ei makeaa mahan täydeltä.

Toinen iso asia oli se, että pääsin työkyvyttömyyseläkkeelle. Se on ollut voimassa vuoden alusta lähtien. Tämä on suuri helpotus, koska nyt tiedän että tuloni ovat varmat, eikä tarvitse stressata töiden kanssa. Silti saan tehdä töitä tai opiskella jaksamiseni mukaan. Oloni on todella onnellinen ja helpottunut, että asiat järjestyivät parhain päin.

Muutamme elokuun puolessa välissä yhdessä tasossa olevaan kaksioon keskustan liepeille. Tämä helpottaa arkea tulevan vauvan kanssa.

Lisäksi pääsin seurantaan äitiyspolille, koska sitä olin toivonut. Huomenna on ensimmäinen aika sinne. Ihanaa kun näkee pikkuisen ultrasta. Sukupuoli ei ole vielä tiedossa. Tänään viikkoja 19+0. Saatiin eilen ensimmäinen vaatepaketti lähipiiriltä. Vaunutkin on hommattu ja muuta ihanaa. Hullua miten aika on mennyt niin nopeasti. Tuntuu että kaikki asiat on nyt reilassa. Ainut asia mikä ärsyttää tässä raskaudessa on eräs siitä aiheutuva oire. Nimittäin SI-nivel reistaa ja se vaikuttaa tasapainoon ja kävelyyn. Mutta pieni oire minkä kyllä kestää, kun tietää minkä takia tästä kärsin.


<3 Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit