Kesän kuulumisia

Kolmekymmentä tärähti mittariin kesäkuun lopussa. Päivä meni rauhallisesti kotona kakkua syöden.

Oomme etsineet uutta vuokra-asuntoa. Löyettiin keskustan liepeiltä eli sieltä mistä haluttiinkin. Hyvän kokoinen kaksio ensimmäisestä kerroksesta ja omalla pihalla. Tää nykynen asunto on todella hyvä, mutta ei palvele meijän tarpeita. Varsinkaan sitten kun syntyy uusi perheenjäsen. Muutamme uuteen kotiin viimeistään elokuun puolessa välissä. Ihanaa laittaa uutta kotia omannäköiseksi kunhan muutto on ohi.

Viime viikonloppuna oli tuoreimman kummityttöni ristiäiset. On kunnia olla kummina tärkeitten ihmisten lapsille, mutta oon päättänyt että nyt riittää yksin kummilapset. Jos joskus joku meitä pyytää mieheni kanssa yhdessä niin se on eri asia. Haluan pystyä panostamaan kaikkiin kummilapsiini ilman stressiä.

Tässä välissä oomme käyneet yhdessä ultrassa. Kuulemma pikkuinen on kasvanut ja kehittynyt erinomaisesti. Hän on tosi vilkas ja liikkuvainen masussa. Seuraava etappi itselle on rakenneultra, joka on elokuun loppupuolella. Laskettu aika aikaistui 4 päivällä.

Meillä kaikilla on kaikki hyvin. Odotan Suomipop-festareita. Meen kaikkina kolmena päivänä kuuntelemaan ihanaa musiikkia. Festareiden jälkeen lähemme mieheni kanssa reissuun. Sit alkaakin muutto häämöttää ja uuteen elämänmuutokseen valmistautuminen.

Oon jaksanu treenata tavalliseen tapaan. Tässä yksi treenikuva tältä päivältä kun kävin vähän kävelemässä mäkeä ja kelaamassa.



Ihanaa heinäkuuta, onnea ja iloa jokaiselle
<3 Tuoliapina

Kommentit

Suositut tekstit